Virágküldés állapotos nők részére

Virágküldés állapotos nőnekA nők életének legszebb része, amikor világra hozzák gyermeküket. Nem csoda, hogy ez egy olyan nagy ünnep, amit virággal illik ünnepelni. Nem csak a kisbaba születésekor veszik igénybe a virágküldés szolgáltatás az emberek, hanem akkor is, amikor kiderül a baba neme, vagy még a legelején, amikor kiderül, az állapotosság ténye.

Milyen virágcsokrot küldjek egy terhes nőnek?

Az összes virág nagyon szép és akár az összes virág is alkalmas lehet, de még sem. A legfontosabb, hogy az anyukák nem szeretik az erőteljes illatokat szagokat, nagyon érzékeny a gyomruk, ezért előfordulhat az, hogy például egy frézia virágcsokortól hányingerük lesz. Tehát a legfontosabb szabály az, hogy túl illatos virágot ne küldjünk a kismamának.

A következő virágokat bátran ajánlja a virágküldő szolgálat:

  • gerbera
  • orchidea
  • alsztroméria
  • tulipán
  • liziantusz
  • rózsa

Fontos, hogy a fent említett frézia, illetve a liliomok illatos virágok, tehát ezeket a virágokat ne kérjük állapotos nő számára. Ha nem biztos benne, hogy melyik virágot választhatja, akkor a virágküldés előtt kérje ki a virágkötő tanácsát.

Milyen színű virágokból álljon a virágcsokor?

Amikor még a baba neme nem derült ki, csak az, hogy a kismama várandós, akkor nem tudjuk a baba neméhez igazítani a virágcsokor színét, ilyenkor vidám színekből köttessük meg a virágcsokrot, sárga, narancs, bordó. Amikor már a baba neme kiderül, akkor már a virágküldés egyszerűbb, mert ha a baba kislány, akkor rózsaszín, krém, mályva színeket használjunk, ha fiú lesz, akkor kék, zöld, lila és fehér színeket használhatunk.

Milyen virágot rendeljek, ha már a baba megszületett?

Sokan a szülés után az első nap már küldik is a virágot a kórházba, amit természetesen a virágküldő szolgálat ki is szállít, viszont elég körülményesen jut el a virág a kismamáig és hely sem sok van a kortermekben a virágnak, így bölcsebb döntés lehet a virágot a kismama lakására rendelni, amikor már hazaengedik őt a kórházból.

Amikor a baba megszületett, akkor is ragaszkodhatunk ahhoz, hogy a baba neméhez igazítjuk a színvilágát a virágcsokornak, de bármilyen kevésbé illatos virág szóba jöhet, ha nem a baba neme a mérvadó. Közeli ismerősünk, rokonunk esetén tudhatjuk azt, hogy mi a kedvenc virága a kismamának és akkor abból a virágból köttessük a csokrot, nagyon fog neki örülni. Ha tanácsra van szüksége virágküldés előtt, akkor bátran kérdezze a MesterVirág virágküldő szolgálat virágkötőit, hogy a tökéletes virágcsokorral örvendeztethesse meg szeretteit.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.